Здравейте машинки, продължаваме бурно СЕЗОН 3 на „Мистериозни нощи“ 🌙👻 от България с един от НАЙ-ДИНАМИЧНИТЕ и ЗАИНТРИГУВАЩИ трейлъри до момента (линк по-долу). Нямахме търпение да го направим. Посетихме една от най-прокълнатите къщи в България намираща се в близост до село Шишенци. За нея се носят легенди подобни на Рачовци, Бумалча, Стражата и много други. Както Ви бяхме писали не един път, заснели сме епизода по изцяло различен начин. Опитваме се всяко следващо видео да бъде още по-разнообразно и страховито. В този ЕПИК трейлър ще видите една малка част от интересните и невиждани паранормални кадри, които успяхме да уловим. От трейлъра ще разберете кога ще излезе и целият клип.

Както знаете заради Хелоуин този месец ще е адски специален и съвсем скоро ще разберете защо.

Прокле ли ни нещо? Какво чухме и видяхме? На какви паранормални явления станахме свидетели? 👻 Къде отиде Даката? Защо бяхме толкова удивени? Подгответе се стабилно, защото този ОКТОМВРИ ще разберете какви паранормални сили са ПРОКЛЕЛИ Митовата къща до ШИШЕНЦИ. Готови ли сте за първите си по рода в държавата ни още по-интересни и динамични паранормални видеа?

Ще се постараем да вдигнем още повече нивото на обработката, въвеждайки нови неща. Псст, да не забравите и да гледате първите видеата от Англия за най-обладаното от духове село, гора и болница. Влагаме адски много труд в направата на тези епизоди (и не само), за това Ви молим от все сърце бързо да се абонирате за канала с камбанката и да гледате всяко едно наше видео до край. Благодарим Ви! Няма да спираме да се стараем всеки един наш паранормален епизод да да бъде все по-различен, иновативен и разнообразен!❤️👻😊❤️

ЦЯЛА нощ В СТРАХОВИТАТА ПРОКЪЛНАТА МИТОВА къща до ШИШЕНЦИ ПОГУБИЛА цяло СЕЛО (трейлър)