Здравейте машинки, както вчера Ви бяхме споменали тази седмица ще излезе поредният епичен трейлър на следващият епизод от „Мистериозни нощи“ сезон 3.🌙👻 Той ще излезе тази сряда (13.09.2023) в 19:00 часа.

От него ще разберете и кога точно ще излезе и целият епизод. Знаем, че много от вас го очакват с нетърпение. За това и започнахме с пълни обороти да го обработваме (като ще се постараем отново едита да е на още по-високо ниво). Успяхме да заснемем отново някои невиждани напълно реални паранормални явления. Като локацията е позната за вас. За първи път използвахме новите ни паранормални уреди в България. Както и за първи път пробвахме нови методи за комуникация с отвъдното на родна земя. Новостите не са само това, за първи път спахме и в изоставена сграда и то не каква да е, а една от най-страховитите локации на които сме били. Може ли да познаете коя е тя? Напишете ни по един коментар. Бяхме на косъм и да си тръгнем (личи си и от реакцията на Стефан от прикачената снимка).

Разбира се не забравяйте, ако вече не сте се абонирали за канала с камбанката – бързо да го направите. Благодарим Ви предварително за отделеното време. ❤️