Здравейте машинки, най-дългоочакваният ни епизод до момента от „Мистериозни нощи“ сезон 3 🌙👻 за НАЙ-ОБЛАДАНАТА от ДУХОВЕ болница в цяла АНГЛИЯ Bron y Garth е вече ГОТОВ…

Готови ли сте за първото по рода видео в българския YOUTUBE с поредната доза НАПЪЛНО РЕАЛНИ ПАРАНОРМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ? Отново имахме дълги безсънни нощи, за да го направим в срок. Огромни благодарности на нашият оператор Дани за помощта по време на обработката. Надяваме се да го оцените като го изгледате до край. Заради многото субтитри този епизод беше най-трудният за правене до момента. С него официално стартираме нашата интернационална поредица на „Мистериозни нощи“.🌙👻 Както и изцяло различният ни начин на снимане и обработване в сезон 3.

За първи път ще видите ФИГУРИ на нашата SLS камера, както и сеанс с УИДЖА дъска. 😱😱 Също така отново с уредите ни (за сега) успяхме да заснемем още ясни доказателства за съществуването на паранормалното. Пригответе се за едно от най-различните и невиждани видеа до сега с коренно променени и нови методи за комуникация с отвъдното. Ще видите първите българи разследващи ПАРАНОРМАЛНО в чужбина начело с професионалисти в сферата.

Да не забравите да гледате видеата ни до край (има изненади) и да се абонирате за канала с камбанката. Вярвайте, това много ни помага. Влагаме адски много усилия и любов в това което правим. Особено за този епизод вложихме още повече средства и време. Благодарим Ви предварително за подкрепата! ❤️ Заповядайте с нас да станете свидетели на първите си по рода паранормални приключения достъпни в България. Отново си представете, че това е филм на ужасите, но РЕАЛЕН! 👻😊❤️

Може да ни подкрепите ставайки членове на канала. Ще има секция, в която всеки член ще може да гледа пълните версии на епизодите заедно с други бонус видеа. Благодарим Ви предварително!

Посетете сайта ни: https://fun-busters.com

ПОЯВИ се ФИГУРА! Какво НЕЩО УЛОВИХМЕ? – ЦЯЛА НОЩ в НАЙ-ОБЛАДАНАТА от ДУХОВЕ БОЛНИЦА в АНГЛИЯ