Здравейте машинки, както знаете в момента активно снимаме сезон 3 на „Мистериозни нощи“ 🌙👻. Вчера живи и здрави се прибрахме от поредната страховита локация (много близко до Шишенци). Там уловихме много силна паранормална активност. Разбрахме, че дори има и дух на дете което го обитава.

За мястото се носят много страховити истории за проклятия, които са погубили цяло едно село (ние бяхме в единствената ОСТАНАЛА къща). Чухме и странни шумове, усетихме неприятна негативна енергия която НЕ ни желаеше там. Хванахме и чрез нашата SLS камера фигури. Епизодът се получи доста страховит (първоначално не очаквахме да стане чаак толкова силен). Може ли да познаете локацията?

Между другото благодарим Ви много за търпението относно излизането на епизодите от поредицата. Оценяваме го! Много скоро ще Ви кажем и точна дата за епичното видео за село Стражата (тези дни започваме по-сериозно да го обработваме тъй като в момента преглеждаме кадрите от уредите).

Също така днес в 17:00 часа очаквайте едно много интересно видео от рубриката ни „Паранормално“ за една тема която скоро нашумя много. Безкрайни благодарности на Сафи за прекрасната обработка. Да ни бъде живи и здрава тъй като днес се подмладява с една година. 😊❤️

Не забравяйте и бързо да се абонирате за канала с камбанката, за да не изпуснете някое наше страховито приключение. ❤️👻😊❤️

Посетете сайта ни: https://fun-busters.com