Здравейте машинки, ако случайно не сте гледали епичният ни и може би най-страховит до момента трейлър на следващият епизод от „Мистериозни нощи“ сезон 3 🌙👻 – бързо да го видите (линк по-долу).

От него ще разберете кога ще излезе и целият епизод. Обработваме го с пълна газ, за да може да влезем отново в срок. Имаме някои наистина много страховити, навързани и отново невиждани напълно реални паранормални кадри. За първи път ще станете свидетели на нови методи за комуникация с отвъдното в България. Както и използването на нови редки паранормални уреди, които тествахме за първи път на родна земя. Знаете ние сме първите в България занимаващи се само с паранормално и притежаващи такъв богат набор от рядки паранормални уреди. Тук е момента и да Ви напомним, ако не сте гледали останалите епизоди от поредицата бързо да го направите. Особено тези от Англия за най-обладаната от духове гора, село и болница.

Между другото имаме чувство, че youtube в последно време изобщо не ни харесва и не ни препоръчва никое от видеата. Имайте предвид, че влагаме адски много труд и средства в направата на всяко едно клипче. За това ще сме Ви много благодарни, ако споделяте и гледате всеки един наш епизод до край. Благодарим Ви предварително за подкрепата. Тя значи много за нас.❤️

ПОЛУДЯХМЕ отново, ВРЪЩАМЕ СЕ в ЛУДНИЦАТА – ЦЯЛА НОЩ СПАХМЕ в хижа ЛУДНИЦАТА (ЕПИК трейлър)