Здравейте машинки, най-накрая успяхме да направим един много по-различен и зверски страховит трейлър на четвъртия епизод от „Мистериозни нощи“ сезон 3 🌙👻. Очаквайте го УТРЕ точно в 19:00 часа. Посетихме поредното призрачно село пълно със страховити легенди подобно на Шишенци, Рачовци, Бумалча и много други. За нас обаче то е едно от най-страховитите и запазени. Както Ви бяхме написали още март месец, заснели сме епизода по съвсем различен начин. Като си имаме вече и изкарани въпроси. Опитваме се всяко следващо видео да бъде още по-разнообразно и страховито. В трейлъра ще видите една много малка част от интересните кадри, които успяхме да уловим.

Ще станете свидетели на още напълно РЕАЛНИ паранормални явления, които до сега не са заснемани в родния ютуб (дори и от нас). За първи път ще видите как от нищото се местят неща, а ние буквално психически бяхме на ръба да си тръгнем. 😱😱 Също така с уредите ни (за сега) успяхме да заснемем най-ясните доказателства за съществуването на паранормалното. До момента това ще бъде един от най-интензивните ни и различни епизоди. Разбира се както обичаме да казваме това е само ЗАГРЯВКА на всичко което Ви очаква.

Влагаме адски много труд в направата на тези епизоди (и не само), за това Ви молим от все сърце бързо да се абонирате за канала с камбанката и да гледате всяко едно наше видео до край. Благодарим Ви!❤️👻

Посетете сайта ни: https://fun-busters.com