Здравейте машинки, поредният страховит епизод от поредицата “Мистериозни нощи” сезон 3 🌙👻 е вече ТУК (линк по-долу). Взимайте нещо за хапване, събирайте смелост и се гответе за поредното ни динамично и страховито приключение. Ще станете свидетели на още изцяло нови методи за комуникация с отвъдното на родна земя. Отново използвахме нашите редки паранормални уреди. Знаете ние сме първите в страната, които притежават такъв богат набор от паранормална техника. Огромни благодарности на нашият оператор Дани за помощта по време на обработката.

Това не е всичко тъй като до края на месеца (до 2-3 дни) ще излезе и бонус епизода по случай Хелоуин 🎃. Не спим вече 3-ти ден, за да го направим в желаният от нас срок. Получи се повече от брутален. За момента няма да казваме точна дата за него тъй като искаме да е изненада, но то е ясно че до края на месеца има 2-3 дни. За това следете изкъсо известията си и бързо се абонирайте за канала @FunBustersBG с камбанката. За първи път ще има 2 видеа в рамките на няколко дена от поредицата „Мистериозни нощи“.

Знаете, че този месец ще е още по-паранормален и невиждан, заради невижданата ни колаборация с приятелите ни от @AbandonedCrew и Георги Арангелов от @PeopleTales . Бързо вижте епичният им трейлър (линк по-долу). В края на месеца (⚠️31.10.2023⚠️) очаквайте цялото видео в канала на @AbandonedCrew . В този ред на мисли до края на годината очаквайте и още по-големи страховити изненади. Благодарим им отново много за поканата и подкрепата! ❤️ А сега бързо да се абонирате и за тях с камбанката!

Ако искате да ни подкрепите може да станете членове на канала. Вече има специална секция, в която всеки член ще може да гледа пълните версии (uncut) на епизодите от „Мистериозни нощи“ 🌙👻 заедно с други бонус видеа. Благодарим Ви предварително!

НЕЩО ни ОЧАКВАШЕ! Има ли ПРОКЛЯТИЕ? – ЦЯЛА нощ до ШИШЕНЦИ в ПРОКЪЛНАТАТА МИТОВА къща

ПАРАНОРМАЛНИ КОНТАКТИ В ПАЗЕНАТА ПРОКЪЛНАТА БОЛНИЦА (Trailer) feat. @FunBustersBG & @PeopleTales