Здравейте машинки, един от най-страховитите ни епизоди от поредицата “Мистериозни нощи” сезон 3 🌙👻 е вече ТУК. Взимайте пуканките, събирайте смелост и се гответе за едно от най-страшните ни приключения до момента.

Ще станете свидетели на първите изцяло нови методи за комуникация с отвъдното на родна земя. За първи път използвахме редките ни паранормално уреди в България. Знаете ние сме първите в страната, които притежават такъв богат набор от паранормална техника. Най-важното обаче е, че за първи път СПАХМЕ в обитавана от ДУХОВЕ сграда и то не коя да е, а една от най-страшните локации на които сме били – хижа ЛУДНИЦАТА. 😱 Бяхме Ви обещали да го направим още в първата част (линк по-долу) щом направим 2к харесвания. Не един път искахме да си тръгнем, но останахме. Този път бяхме повече от подготвени. Огромни благодарности на нашият оператор Дани за помощта по време на обработката. Буквално отново не спахме, за да го направим в срок.

Вчера най-накрая направихме и 40к абонати. Нашето малко семейство се разраства и благодарим от все сърце на всички за огромната подкрепа и мотивация!❤️❤️❤️

Да не забравите да гледате видеата ни до край (има изненади) и да се абонирате за канала с камбанката. Вярвайте, това много ни помага. Влагаме адски много усилия, ресурси, време и любов в това което правим. Благодарим Ви предварително за подкрепата! ❤️ Заповядайте с нас да станете свидетели на първите си по рода паранормални приключения достъпни в България.

Ако искате да ни подкрепите може да станете членове на канала. Вече има специална секция, в която всеки член ще може да гледа пълните версии (uncut) на епизодите от „Мистериозни нощи“ 🌙👻 заедно с други бонус видеа. Скоро очаквайте едно много интересно специално за членовете ни видео относно това какво следва и новите ни паранормални уреди, които живот и здраве ще видите в сезон 4. А те са доста (поръчахме миналата седмица още). Благодарим Ви предварително!❤️❤️❤️

ЛУДИ ли сме? За ПЪРВИ път СПИМ ЦЯЛА НОЩ в хижа ЛУДНИЦАТА свърталището на ДУХОВЕ (ЗАВРЪЩАНЕТО)
Първата част (Всичко ПОЛУДЯ – ЦЯЛА нощ в хижа ЛУДНИЦАТА свърталището на ДУХОВЕ)