Здравейте машинки, както вече знаете тази седмица ще е повече от ПАРАНОРМАЛНА и СТРАХОВИТА тъй като ще има цели две видеа в рамките на два дена от поредицата ни „Мистериозни нощи“ 🌙👻. Ако случайно сте пропуснали второто ни паранормално разследване в познатото за Вас призрачно село Сив кладенец може да я видите по-долу. Бързо, ако сте я пропуснали – гледайте я. ⚠️Утре (22.11.2023) ТОЧНО в 17:00 часа⚠️ Ви каним на премиерата на още по-мистично, паранормално и страховито видео от нашата призрачна поредица.

Отново не спахме седмици наред, за да ги направим. Същевременно започнахме и обработката на най-епичният ни клип някога за най-обладаната от духове къща в цяла Европа (в този ред на мисли има изненада още в началото на клипа).

КАКВО ни НАПАДНА и ПОБЪРКА в призрачното село Горно Луково? 👻 Защо са починали толкова много хора там? Бродят ли духовете им? С какви необясними сили общувахме? Може би ПРИЗРАКА на ИГУМЕНА? Подгответе се стабилно, защото УТРЕ. Какво проклятие е погубило призрачното село Горно Луково? Готови ли сте за първите си по рода в държавата ни още по-интересни и динамични паранормални видеа?

Да не забравите да гледате видеата ни до край (има изненади) и да се абонирате за канала с камбанката. Вярвайте, това много ни помага. Влагаме адски много усилия, ресурси, време и любов в това което правим. Благодарим Ви предварително за подкрепата! ❤️

ЗЛОТО ни ПОМНИ и ПРЕСЛЕДВА в Призрачната КАСАПНИЦА? – НОЩ в СТРАХОВИТОТО село СИВ КЛАДЕНЕЦ част 2
КАКВО ни НАПАДНА и ПОБЪРКА? – ЦЯЛА НОЩ в ЗАБРАВЕНОТО село на ПРИЗРАКА ИГУМЕН Горно Луково