Здравейте машинки, продължаваме бурно СЕЗОН 3 на „Мистериозни нощи“ 🌙👻 от България с поредният динамичен и заитрингуващ трейлър до момента (линк по-долу). Посетихме цели две страховити локации за цяла нощ. Като едната е завръщане в позната за вас място, но много по-подготвени. За тях се носят легенди подобни на Рачовци, Бумалча, Стражата и много други.

Както Ви бяхме писали не един път, заснели сме епизодите по изцяло различен начин. За първи път в рамките на няколко дена ще излезнат цели два клипа от поредицата „Мистериозни нощи“. Все пак бяхме Ви обещали тази година да има много изненади. В този трейлър ще видите една малка част от интересните и невиждани паранормални кадри, които успяхме да уловим. От видеото ще разберете кога ще излезе и целият клип. А съвсем скоро започваме и обработката на най-епичният ни клип някога в канала за най-обладаната от духове къща в цяла Европа.

Ще станете свидетели на още напълно РЕАЛНИ паранормални явления. Отново с уредите ни (за сега) успяхме да заснемем още ясни доказателства за съществуването на паранормалното. До момента това беше една от най-тежките ни обработки и локации (без Англия). Разбира се както обичаме да казваме това е само ЗАГРЯВКА на всичко което Ви очаква. 🤯😱

Какво проклятие се крие в селото? Какво побърка уредите ни? Със ЗЛИ сили ли се свързахме? Може би демони? Кой ни помни от първото ни ходене на едно от местата? Подгответе се стабилно, защото този месец ще Ви отведем не на едно, а на цели две доста страховити локации. Какви паранормални явления се случват в изгубеното село Горно Луково и призрачното село Сив кладенец? Съвсем скоро ще разберете.

Напомняме Ви и да гледате последното видео от поредицата „Паранормално“, ако вече не сте (линк по-долу). Влагаме адски много труд в направата на тези епизоди (и не само), за това Ви молим от все сърце бързо да се абонирате за канала с камбанката (ако вече не сте) и да гледате всяко едно наше видео до край. Благодарим Ви! Няма да спираме да се стараем всеки един наш паранормален епизод да да бъде все по-различен, иновативен и разнообразен!❤️👻😊❤️

ЗЛИТЕ сили в ИЗГУБЕНОТО село Горно Луково и ЗАВРЪЩАНЕТО при ПРИЗРАЧНАТА касапница (трейлър)
Мистериозната СФЕРА на семейство Бетц, която се движи САМА – ИЗВЪНЗЕМЕН предмет?