Здравейте машинки, преди няколко дена заснехме и последният епизод от сезон 3 на „Мистериозни нощи“.🌙👻 Както разбрахте като за финал ни гостува Гергана Христова която спечели нашият GIVEAWAY. Получи се едно много по-различно видео.

Имахме много трудности заради лошото време и оживената локация която бяхме избрали. Разбира се в крайна сметка успяхме да си заснемем всичко. Като накрая направихме брутален сеанс, който нямаме търпение да споделим с вас.

Благодарим много на Гери за прекрасната компания! ❤️ Тя стана свидетел на всичко това което правим. Ако не сте се абонирали за канала ни с камбанката – бързо да го направите. Започваме активно да изкарваме всички епизоди от новия сезон. В този ред на мисли започнахме да обработваме следващият епизод, а много скоро очаквайте и трейлъра към него. Ще видите позната за вас локация. Гответе се за най-зловещият ни и различен сезон до момента. ❤️

Вчера получихме и най-новият ни рядък паранормален уред. Нямаме търпение да го тестваме на локация. Живот и здраве смятаме да снимаме още тази година първият епизод от сезон 4 с нови невиждани уреди. Ако имате идеи за различни методи за комуникация с отвъдното – пишете ни. Благодарим Ви предварително!

Между другото, ако сте пропуснали видеото от неделя за страшните истории от България бързо да го гледате (линк по-долу).


Готови ли сте да се ИЗПЛАШИТЕ до СМЪРТ? СТРАШНИ истории от БЪЛГАРИЯ