Здравейте машинки, най-накрая един от най-дългоочакваните ни епизоди до момента от „Мистериозни нощи“ сезон 3 🌙👻 за село Стражата е вече ФАКТ. Напомняме Ви, че тази вечер в 20:00 часа е премиерата му (линк по-долу)..

Готови ли сте за НАЙ-ИНТЕНЗИВНИЯТ, РАЗЛИЧЕН, ДЪЛЪГ и ЗАИНТРИГУВАЩ клип до сега? Ще станете свидетели на още напълно РЕАЛНИ паранормални явления, които до сега не са заснемани в родния ютуб (дори и от нас). Огромни благодарности на нашият оператор Дани за помощта по време на обработката. Буквално не спахме, за да го направим в срок. Надяваме се да го оцените като го изгледате до край.

Този епизод е най-дългият и труден за правене до момента. Нямаме търпение да Ви покажем какво сме заснели. За първи път ще видите как от нищото се местят неща пред КАМЕРАТА, а ние буквално психически бяхме на ръба да си тръгнем. 😱😱 Също така отново с уредите ни (за сега) успяхме да заснемем най-ясните доказателства за съществуването на паранормалното. Разбира се както обичаме да казваме това е само ЗАГРЯВКА на всичко което Ви очаква. 🤯😱 Отново огромни благодарности на фотографа Жоро Хаджиев за помощта. Пригответе се за едно по-различно страховито и мистериозно приключение.

Да не забравите да гледате видеата ни до край (има изненади) и да се абонирате за канала с камбанката. Вярвайте, това много ни помага. Влагаме адски много усилия и любов в това което правим. Благодарим Ви предварително за подкрепата! ❤️ Заповядайте с нас да станете свидетели на първите си по рода паранормални приключения достъпни в България.

Ако искате да ни подкрепите може да станете членове на канала. Ще има специална секция, в която всеки член ще може да гледа пълните версии (uncut) на епизодите от „Мистериозни нощи“ 🌙👻 заедно с други бонус видеа. Благодарим Ви предварително! Също така съвсем скоро ще обявим и GIVEAWAY. Спечелилите ще имат възможността да дойдат с нас ЦЯЛА нощ на локация. За това следете изкъсо известията си. ❤️

Посетете сайта ни: https://fun-busters.com

Линк към премиерата