Здравейте машинки, преди няколко дена се върнахме от поредната локация която снимахме за сезон 3 на „Мистериозни нощи“. 🌙👻 Успяхме да запишем отново някои много интересни и страховити паранормални явления. Дори на два пъти чухме много зловещи звуци, които ни изплашиха. Отново изпробвахме различни методи за комуникация с отвъдното даващи прекрасни резултати.

Този епизод ще е по-различен, защото за първи път с нас бяха и други непознати хора. Те също станаха свидетели на това, че всичко което снимаме е напълно АВТЕНТИЧНО. Огромни благодарности на Ивчо и Никола за помощта. Скоро ще се опитаме да направим и giveaway. Планираме спечелилият да дойде с нас цяла нощ (както хората в този епизод случайно имаха тази възможност). От снимките може ли да познаете коя е страховитата огромна локация? Напишете ни по един коментар.

Тъй като получаваме не малко съобщения за това кога ще почнат да се качват тези епизоди искаме да Ви напишем едно ВАЖНО съобщение. Видеото за Стражата ще излезе след няколко седмици (очаквайте скоро точна дата). Останалите от Англия до края на годината. Този сезон ще е най-дългият ни изискващ и най-много усилия. Също така разберете ни, че YouTube ни е просто хоби и ние работим всеки делничен ден НОРМАЛНА работа от сутрин до следобед. Влагаме адски много усилия в малкото ни свободно време (седейки до 2-3 сутринта). Двама човека сме, които обработват видеата от тази поредица. Тези за цяла нощ отнемат поне седмица и нещо две, защото искаме да ги направим максимално професионално. Да не забравяме, че всяка седмица имаме и видео от вкъщи което е много интересно. За него също се влагат много усилия (специални благодарности на Сафи за обработките). Молим Ви и тях да оценяте и гледате. За капак в момента активно снимаме и останалите епизоди от „Мистериозни нощи“. Както се досещате просто физически няма как да смогнем, разберете го. Разбира се, че искаме максимално бързо да Ви покажем огромният ни труд, но няма как. В крайна сметка чакането ще си заслужава и ще видите неща, които НИКОЙ не е записвал в родният YouTube на тема ПАРАНОРМАЛНО. Ние държим винаги на думата си.

Не забравяйте и бързо да се абонирате за канала с камбанката, за да не изпуснете някое наше страховито приключение. ❤️👻😊❤️

Между другото, ако не сте гледали епизода ни от неделя за извънземните, които се разбиват в двора на мъж – бързо да отивате да го гледате. (линк по-долу)

Посетете сайта ни: https://fun-busters.com

ИЗВЪНЗЕМНИ се РАЗБИХА в ДВОРА на МЪЖ – ПОМОЩ, ТЕ не са ХОРА!